Antena Meniu Search
x

Video Românii "fură" startul rezervărilor pentru sărbătorile de iarnă. Care sunt preţurile cu 6 luni înainte de startul sezonului

N-a început bine vacanţa de vară, că mulţi dintre noi îşi fac planurile pentru Crăciun şi Revelion. Multe pachete turistice sunt deja sold-out.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 12.06.2023, 08:28

Vezi și

Dacă e să facem o comparaţie, deja agenţiile de turism vorbesc de o creştere de aproape 40% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Tot mai mulţi români au furat startul rezervărilor pentru sărbătorile de iarnă. Vor să se asigure că vor avea parte de un sejur de vis, de Crăciun şi de Revelion, şi evident de preţuri mai mici.

Pe lista preferinţelor se numără circuite prin târgurile de Crăciun din oraşele europene, dar şi destinaţii exotice, precum şi croazierele care prind tot mai mult teren. Pe lângă Europa, s-au făcut rezervări şi în America, Asia sau Australia. Dacă este să vorbim despre pachete turistice, spre exemplu, un sejur de 7 nopţi prin Marea Britanie şi Scoţia costă aproximativ 2.000 de euro de persoană.

Pentru cei care îşi doresc ceva mai exotic, există varianta Gran Canaria, în Spania, acolo unde un sejur de 7 zile costă aproximativ 2.600 de euro. O croazieră în Asia costă peste 5.000 de euro de persoană.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Travel » Românii "fură" startul rezervărilor pentru sărbătorile de iarnă. Care sunt preţurile cu 6 luni înainte de startul sezonului