Antena Meniu Search
x

Șase insule, cu plaje luxuriante, scoase la vânzare la prețul unor apartamente. Una costă cât o garsonieră din România

Pe măsură ce pandemia dă semne că poate fi ținută sub control, lumea se redeschide pentru turiști. Cei mai curajoși își pot cumpăra chiar și o insulă privată mai ieftină decât un apartament în Europa.

de Redactia Observator

la 14.05.2021, 16:49

Insula Big Tancook, Canada - €56.898

O parcelă de pământ de pe insula Big Tancook costă aproape 57.000 de euro, iar aici poți construi un mic complex rezidențial, o zonă de camping sau chiar un hotel. Litoralul stâncos din Noua Scoție și iazurile pline cu pește sunt ideale pentru cei care își doresc o viață simplă, departe de agitația orașelor. În prezent, pe însulă, locuiesc 125 de persoane, potrivit Euronews

Big Tancook

Profimedia Images

Insula Danhattan, SUA - €263.281

Micuța insulă din Connecticut, pe care se află deja o cabană de lemn care poate găzdui opt persoane, este ideală pentru cei care își doresc să se mute în mediul rural, pe insulă. De asemenea, în același preț intră și o barcă cu care proprietarii pot ajunge pe continent.  

Insula Danhattan

Profimedia Images

Insula Majestic, SUA - €274.982

Insula Majestic se află pe lacul artificial Beaver din Wisconsin, care găzduiește alte 25 de insule pe cele 2718 de hectare. Majestic este locul perfect pentru a urmări animalele din jurul barajului, iar pe insula există chiar și o cabană.

Insula Majestic

Profimedia Images

Insula Bocal, Nicaragua - €292.535

Pe insula Bocal se află deja o casă de oaspeți cu două dormitoare, o pisicină, un debarcader și plaje kilometrice. În mod normal, având în vedere peisajele și climatul tropical, insula s-ar vinde mult mai scump. Însă, din cauza faptului că proprietartul a efectuat mai multe lucrări de reovare, afectând și peisajul insulei, prețul a fost redus considerabil. 

Insula Bocal

Profimedia Images

Insula Carabana Sol, Panama - €336.782

Insula ideală pentru pasionații de navigație. Pe Carabana Sol se află un debarcader, un garaj pentru bărcile cu motor și o casă cu două dormitoare. Designul casei indică faptul că se potrivește amatorilor de petreceri, având în vedere că este dotată cu un grătar, cadă cu hidromasaj, o plajă privată, o lagună privată pentru înot. Pentru a atrage clienții, proprietarul insulei se laudă cu un semnal wifi excelent.

Insula Carabana Sol

Profimedia Images

Insula Iguana, Nicaragua - €396.951

Insula Iguana se întinde pe o suprafață de 2 hectare, cu plaje cu nisip și un peisaj tropical, unde noii proprietari se pot relaxa departe de ochii curioșilor. Pe insulă se află ă locuință cu trei dormitoare și două băi, precum și camera pentru angajați. Există, de asemenea, o zonă de promenadă care se întinde în jurul insulei și un turn de observație. Totul la prețul unei garsoniere din Paris, Londra sau Roma.

Insula Iguana

Profimedia Images

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Travel » Șase insule, cu plaje luxuriante, scoase la vânzare la prețul unor apartamente. Una costă cât o garsonieră din România