Antena Meniu Search
x

Video Sfârșit de săptămână cu temperaturi record pe litoral. Ce opțiuni au cei care vor să meargă în weekend în stațiunile de la Marea Neagră

Până o să aflăm ce se întâmplă cu marele concurs de la Constanţa, weekend-ul acesta se anunţă temperaturi record pe litoral. În toate staţiunile de la malul mării turiştii se vor bucura de zile autentice de vară şi de atmosferă... ca în vârf de sezon.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 09.06.2023, 22:03

Vezi și

Andreea Filip, reporter Observator: Turiștii care vor veni în acest sfârșit de săptămână pe litoral vor găsi aici vreme perfectă de plajă, vor fi în jur de 25 de grade Celsius, dar se va simți mult mai cald sub razele soarelui. Așadar, medicii recomandă creme cu factor de protecție solară ridicată, ochelari și pălărie de soare, dar și haine deschise la culoare. Apa mării va fi bună de baie, la 20-22 de grade. Tinerii care vin aici la mare știu că în nordul litoralului găsesc cluburile deschise, acolo distracția este până la răsărit, sunt organizate și petreceri pe plajă. De asemenea, restaurante cu specific grecesc au organizate evenimente cu muzică live, degustări de vinuri. Și, de ce nu, puteți încerca și o excursie de o zi în Delta Dunării, acolo unde veți vedea spectacolul naturii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Travel » Sfârșit de săptămână cu temperaturi record pe litoral. Ce opțiuni au cei care vor să meargă în weekend în stațiunile de la Marea Neagră