Antena Meniu Search
x

Spectacol de lumini în Parcul de Obor din Capitală. Instalațiile, create inclusiv de artiști din străinătate

Festival inedit, în Capitală. Mai multe parcuri din Sectorul 2 au fost umplute cu instalaţii luminoase create de artişti din ţară şi din străinătate. Efectul este spectaculos, iar bucureştenii nu au întârziat să vină să le admire. 

de Redactia Observator

la 12.12.2021, 10:07

Vezi și

Parcul Obor din Capitală este animat, în această perioadă, de o mulţime de licurici electrici. "Firefly Field" este o instalaţie formată din 100 de lumini interconectate care oferă o experienţă vizuală hipnotizantă. Este lucrarea unei echipe de olandezi. 

Nu este singura instalaţie spectaculoasă. Acestea au înflorit în mai toate parcurile din Sectorul 2 al Capitalei. În parcul Ioanid, de exempul, bucureştenii pot admira celebra lucrare "Gaia" de Luke Jerram. Este o reproducere în miniatură pământului, după imagini realizate de NASA. Ideală pentru fotografiile din social-media. 

Vizitatori: Am venit în seara asta chiar dacă plouă, să admirăm această imagine a globului nostru pământesc și să facem și o lecție de geografie. 

Copil: Am văzut la știri globul ăsta și am vrut neapărat să-l văd și eu că-s pasionat de spațiu. 

Alte instalaţii de lumini mai pot fi văzute şi în parcurile Sticlăriei, Tei şi Tudor Vladimirescu, până pe 17 decembrie. Lucrările sunt realizate de artiști din România, Austria, Olanda, Marea Britanie și Rusia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Travel » Spectacol de lumini în Parcul de Obor din Capitală. Instalațiile, create inclusiv de artiști din străinătate