Antena Meniu Search
x

Video Târg de Jucării la Muzeul Astra din Sibiu. Vizitatorii vor învăţa cum se fac jucăriile de altădată. Cât va rămâne deschis publicului

Păpuşi, trenuleţe sau maşinuţe, pe toate le puteţi admira la Târgul de Jucării de la Muzeul Astra din Sibiu. Iar dacă vă este dor de copilărie aşa cum era ea odinioară, 25 de meşteri populari organizează ateliere în cadrul cărora puteţi recrea jucăriile copilăriei dumneavoastră. Expoziţia durează până pe 1 iunie, iar pe lângă jucării, organizatorii pregătesc o mulţime de activităţi pentru copiii de toate vârstele. 

Greta Neagu
de Greta Neagu

la 29.05.2022, 14:12

Vezi și

Deşi vremea nu a fost prietenoasă în acest weekend, la Muzeul Astra din Sibiu au venit sute de părinţi şi copii. 

În aceste zile, până pe data de 1 iunie, la Muzeul Astra din Sibiu are loc Târgul de jucării, la care sunt prezenţi mai mulţi meşteri populari, ce le arată celor mici cum se fac jucăriile de odinioară. 

Copiii sunt entuziasmaţi de jucăriile din lemn, şi mai mult decât atât, le pot face chiar ei cu ajutorul meşterilor populari.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Travel » Târg de Jucării la Muzeul Astra din Sibiu. Vizitatorii vor învăţa cum se fac jucăriile de altădată. Cât va rămâne deschis publicului