Antena Meniu Search
x

Video Tiroliana şi raftingul, la mare căutare printre turiştii dornici de natură şi aventură

Vremea bună a venit la la pachet cu aventura și miscarea, weekendul care tocmai a trecut. Amatorii de senzaţii tari au ieşit la rafting în Ţara Dornelor sau în defileul Crişului Repede. Iar la munte, în canionul Șapte Scări, vizitatorii au încercat cei patru kilometri de traseu de tiroliană. Turismul de aventură devine o modalitate tot mai populară pentru petrecerea timpului liber. 

de Angela Bertea

la 09.05.2022, 09:40

Vezi și

Aventura pe Valea Bistriţei începe cu un instructaj.

Nu daţi foarte tare în spate, că îl stropiți pe cel din spate. Sau dacă vreţi să îl stropiţi pe cel din spate, daţi foarte tare, spune instructorul. 

Echipaţi corespunzător și dornici de distracție, iubitorii de senzații tari au venit în Ţara Dornelor pentru a-şi încerca puterile la rafting. Distracția pe apă este garantată pentru toată lumea.

Râul Bistrița, pe porțiunea Vatra Dornei, este accesibil tuturor.

Pe acelaşi subiect

Petru Ariciuc, operator rafting: Pe acest segment, unde facem easy rafting, pot fi și copii de minim 6 ani, sa zicem așa, persoane în vârstă de 80 și de ani.

În natură nu are cum să nu fie frumos, în primul rand că este antistres și cu toții avem nevoie de asta în ziua de astăzi, spune un turist. 

Aventură şi adrenalină şi în Bihor 

Amatorii de senzaţii tari au mers şi în Bihor, să testeze apele învolburate ale Crişului Repede.

Suntem de la Colegiul Naţional George Coşbuc, am venit într-o excursie. Sunt clasa 9-a şi vreau să leg un colectiv unit, spune un profesor din Cluj. 

Pe Crişul Repede, o cursă de rafting unde e inclus și echipamentul costă 120 de lei. Distracțiile de acest gen se vor organiza până pe 1 noiembrie.

Canionul Şapte Scări, la mare căutare pentru activităţile în aer liber 

Şi pe munte, activităţile în aer liber au fost la mare căutare, în weekend. În canionul Șapte Scări, vizitatorii au la dispoziţie 37 de sectoare de tiroliană, cu o lungime totală de 4 kilometri. 

E foarte frumos. Pur şi simplu, e ceva nemaiîntâlnit, eu până acum nu am mai văzut, spune o turistă. 

Canionul și tirolienenele sunt deocamdată deschise doar în weekend, de la 10 la 18. Pe timpul verii, programul va fi extins și în timpul săptămânii. Parcurgerea întregului tronson de tiroliană costă 100 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Travel » Tiroliana şi raftingul, la mare căutare printre turiştii dornici de natură şi aventură