Antena Meniu Search
x

Video Distracţie de weekend la iarbă verde, cu grătar şi căţărat: "Am venit la un grătărel, dar nu ştim să-l facem. Sper că nu dăm foc la nimic"

A fost vreme de vară în Bucureşti, aşa că mulţi au profitat de ziua superbă şi au ieşit din case. Curajoşii s-au aventurat pe trasee la mare înălţime, iar cei mai comozi şi-au făcut provizii şi au încins grătarele. Copiii, în schimb, au lăsat deoparte animalele din cărţi şi au mers la zoo să le cunoască. 

de Redactia Observator

la 04.06.2022, 08:13

Vezi și

Distracţia cea mai mare a fost pe malul lacului Cernica. Grătarele au sfârâit toată ziua. Mii de mici şi cotlete s-au perpelit la foc domol. Pofticioşii au venit pregătiţi şi puşi pe distracţie. La umbra copacilor, au aşteptat să fie gata masa.   

Petrecăreţi: Cotlet de porc, cârnăciori şi mici. Ne distrăm, ne jucăm, facem grătar.

- Am ieşit cu familia, cu copiii. Facem un grătar, ne distrăm puţin.

Aceste prietene au venit pregătite cu tot ce le trebuie pentru grătar. Doar că, ajunse în pădure, şi-au dat seama că nu e atât de simplu pe cât pare pe internet.

Pe acelaşi subiect

Citește și: Efectele consumului de alimente la grătar. Ce spun specialiștii despre această metodă de gătire

Grătar cu lecţii de pe youtube

Petrecăreaţă: Am venit la un grătărel, dar nu ştim să facem grătarul. Acum se uită pe youtube. Sper că nu dăm foc la nimic.

Cei care au avut suficient curaj s-au aventurat în parcurile de distracţie. Agăţaţi în hamuri, pe tiroliene, s-au pornit pe trasee care-ţi taie respiraţie.

Părinte: Suntem cu doi copii, este un loc excelent pentru puţin sport în natură. Ţine-te de cablul de pe mijloc! Şi mergi aşa, una câte una!

Tudor este deja un expert în căţărat. 

Tudor: Îmi place foarte mult să vin aici. Le fac pe alea mai simple acum, dar când o să mai cresc o să le fac şi pe cele mai grele. Activitatea mea preferată este să urc pe traseele galbene.

Instructor: Cred că 300-400 de persoane trec pe weekend pe aici pe la noi. Se urcă prin copaci, se caţără.

Alexia a împlinit 11 ani, iar familia i-a organizat petrecerea în aer liber. Un decor de poveste, cu baloane, confetti şi ghirlande colorate.

Alexia, 11 ani: Mi-am invitat cei mai apropiaţi prieteni şi cei mai buni.

Părinţi: Am venit să o sărbătorim în aer liber. Avem rachete de badminton, minge, joc de cărţi. Hamace unde se leagănă, să şi doarmă.

La grădina zoologică Băneasa, aleile au fost neîncăpătoare. Copiii s-au uitat curioşi la animalele pe care le ştiau doar din cărţi.

Copii şi părinţi: Am vrut să văd animale p ecare nu le văd doar în cărţi.

- Am venit să vadă animăluţele. sunt iubitori de natură şi animăluţe şi am venit să ne relaxăm puţin.

- Mie îmi place cel mai mult şarpele.

- Nu l-am văzut foarte bine pe vultur, era cam împăiat.

Un bilet la grădina zologică costă 13 lei pentru adult. Preţul pentru copii este la jumătate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Distracţie de weekend la iarbă verde, cu grătar şi căţărat: "Am venit la un grătărel, dar nu ştim să-l facem. Sper că nu dăm foc la nimic"