Antena Meniu Search
x

Video Sezonul de rafting pe râul Bistriţa, oficial deschis. Turiştii pot profita de plimbări cu barca sau caiacul

Dacă sunteţi dornici de senzaţii tari, aflaţi că s-a deschis sezonul de rafting pe râul Bistriţa. Aşadar, dacă vreţi o porţie zdravănă de aventură, puteţi face plimbări cu barca sau caiacul pe apele învolburate de la munte, mai ales că în ultima perioadă a şi plouat. Cursele sunt de la 6-8 până la 12 kilometri, cu pornire din mai multe puncte din Valea Bistriței.

Andreea Petrescu
de Andreea Petrescu

la 05.06.2021, 16:19

Vezi și

Iubitorii acestui sport, dar și amatorii care își doresc o porție zdravănă de adrenalină pot face plimbări cu barca sau caiacul pe apele de la munte. Faptul că a plouat în ultima perioadă face ca apa să fie numai bună pentru vâslit și pentru distracție. Cursele sunt de 6 până la 12 km cu pornire din mai multe puncte de le Valea Bistriței.

Un traseu perfect pentru turiști în această perioadă poate începe de la confluența râurilor Bistrița și Dorna din Vatra Dornei. Dat fiind faptul că a plouat destul de mult în ultimele săptămâni, apa este perfectă pentru practicarea acestui sport.

Puteți experimenta acest sport, fie că vorbim de rafting, fie că vorbim de caiac. Puteți să vă aduceți echipamentele de acasă sau puteți închiria de aici. În cazul în care alegeți o excursie organizată la Vatra Dornei, primiți inclusiv echipament de protecție: vestă de salvare și cască, în cazul în care este nevoie.

Turiştii sunt aşteptaţi atât în Vatra Dornei, cât şi în alte zone ale României în care se poate practica acest sport.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » Sezonul de rafting pe râul Bistriţa, oficial deschis. Turiştii pot profita de plimbări cu barca sau caiacul