Antena Meniu Search
x

Video 150 dintre cele mai graţioase şi mai frumoase pisici din întreaga lume şi-au dat concursul la Salonul Felin Internaţional Bucureşti

Iubitorii de pisici s-au reîntâlnit în Capitală după doi ani de pandemie. În acest weekend, sute de oameni sunt prezenţi la Salonul Felin Internaţional Bucureşti, mai pe scurt: Sofisticat. Este competiţia celor mai spectaculoase şi... cuminţi, deşi e greu de crezut, pisici. 

de Redactia Observator

la 07.05.2022, 21:08

Vezi și

Într-o sală enormă, cele mai graţioase, mai frumoase şi mai jucăuşe pisici au făcut...cum altfel, spectacol. Stăpânii lor în schimb s-au luptau cu emoţiile. Doar e cea mai mare competiţie felină din Sud-Estul Europei.   

Candice Dragota, organizator: Avem în concurs peste 150 de pisici venite din toate colţurile lumii. Sunt şi pisici care participă pentru prima dată, dar şi foste concurente, să vedem dacă îşi menţin locul pe podium.

150 de pisici din întreaga lume

Titlul de Best in Show este considerat Oscarul Pisicilor. La ultima ediţie, înainte de pandemie, a fost câştigat de Tiffany ...care este şi cea mai mică pisică domestică din lume. Rasa provine din Singapore.

Pe acelaşi subiect

Mirela Petcu, stăpân fost campion SofistiCAT: Este foarte energică, foarte prietenoasă, foarte inteligentă şi foarte conectată cu oamenii. 

Suprinzător pentru pisici, cele mai multe dintre concurente au fost extrem de cuminţi. Au stat la periat, la mângâiat şi chiar în faţa aparatelor de fotografiat. Pe rând, fiecare, a trecut prin mâinile juriului.

După ce au mai trecut emoţiile, felinele au fost admirate de toţi iubitorii de pisici. Mai ales de copii, care au stat răbădtori la cozi pentru vedea spectacolul. 

Copii: Am văzut nişte pisici foarte frumoase, care vin din toate ţările.

- A fost o surpriză pentru ea... Chiar este super interesant. 

- Îmi plac mult, sunt foarte adorabile. 

SofistiCAT are o tradiţie de 16 ani şi este unul dintre cele mai mari evenimente dedicate pisicilor din întreaga lume. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » 150 dintre cele mai graţioase şi mai frumoase pisici din întreaga lume şi-au dat concursul la Salonul Felin Internaţional Bucureşti