Antena Meniu Search
x

Ultimele zile cu cele mai mici preţuri la călătorii. Destinaţiile către care românii pot zbura cu doar 29 de euro

Cale liberă spre vacanţă! Luna lui Mărţişor e luna cu cele mai mici tarife la zboruri. Aşa că, dacă aveţi în plan vreo călătorie, e momentul să căutaţi oferte. Specialiştii spun că martie vine cu cele mai ieftine bilete de avion. La polul opus, cele mai scumpe sunt în luna mai. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 18.03.2024, 08:30

Vezi și

30 de euro a costat un bilet Cluj-Napoca-Paris, a fost cea mai ieftină rezervare înregistrată pe o platformă online. Şi dacă aveţi în plan un city break, mai ales că în această perioadă deja în mai toate oraşele europene este o vreme perfectă pentru plimbare. Sunt bilete care costă sub 50 de euro, spre exemplu Bucureşti-Milano, Cluj Napoca-Bruxelles şi Paris, costă 29 de euro, cu 31 de euro zburăm la Veneţia, iar cu 49 de euro ajungem în Bari.

Destinaţiile preferate de români în această primăvară sunt Milano, Roma, Paris, Londra, Bruxelles sau Veneţia. Preţurile pentr biletele de avion cresc pe măsură ce ne apropiam de sezonul estival. Agenţiile de turism online spun că în această perioadă preţul mediu pentru un zbor către o destinaţie europeană este de 165 de euro, în timp ce în luna mai tariful mediu trece de 200 de euro. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Travel » Ultimele zile cu cele mai mici preţuri la călătorii. Destinaţiile către care românii pot zbura cu doar 29 de euro