Antena Meniu Search
x

Video America Express, 7 februarie 2023. Probă de mărturisiri. Ce greşeală din trecut îl bântuie şi acum pe Cătălin Scărlătescu: "E un regret din viața mea"

America Express, 7 februarie 2023. Concurenții au fost nevoiți să le mărturiseacă coechipierilor o greșeală din trecut la care se mai gândesc și astăzi, pentru a respecta rețeta oferită de vrăjitorul la care au ajuns în ediţia anterioară. Aceștia și-au deschis sufletul și au venit cu povești din viața lor despre care nu au mai vorbit până acum.

de Redactia Observator

la 07.02.2023, 21:29

Vezi și

În ediția anterioară, concurenții au ajuns la un vrăjitor, expert în magie, previziuni și poțiuni. Fiecărei echipe i s-a făcut o previziune și i s-a oferit o listă de ingrediente pe care concurenții le-au avut de găsit la localnici. Toate acestea pentru a prepara propria poțiune.

De asemenea, în rețeta prescrisă de specialistul în ocultism, concureților li s-a "prescris" să îi mărturisească partenerului o greșelă din trecut pe care o regretă și acum, iar unii dintre aceștia i-au luat prin surprindere pe coechiperi cu mărturisirile.

Ce a povestit Cătălin Scărlătescu despre trecutul său 

"Când eram mic, în clasa a patra i-am pus piedică lui Tomi, colegul meu și cel mai bun prieten care stătea pe strada cealaltă și și-a spart dintele din față", a povestit Jean. "Eu am luat bani de la mama fără să îi zic și îmi pare rău", a adăugat și fratele său.

Pe acelaşi subiect

"La un moment dat m-am hârâit cu unul dintre unchii mei și nu am mai ținut legătura așa de apropiat cum eram pe vremuri. Acela este un regret din viața mea", a povestit și Scărlătescu.

"Regret un pic că am venit aici", a glumit și Cortea înainte de a face o criză de râs.

"Când erai mică, te-am aruncat din greșelă din pat în zid", i-a mărturisit Mikey fiicei sale. "Greșeala mea e când ți-am spus că stau la o prietenă și eu, de fapt, am fost toată noaptea pe un bloc să văd răsăritul", a adăugat și Bie.

După ce au executat toate provocările și au dat uitării greșelile trecutului, cele 6 echipe s-au întors la Irina Fodor acolo unde au aflat care sunt echipe care intră la jocul pentru imunitate. Pentru că nu au respectat toate probele, Bordea și Cortea, ajunși pe locul trei, au fost penalizați, prin urmare cele trei echipe fiind: frații Gavrilă, Scărlătescu și Doina și Puya și Melinda care au urcat un loc, de pe a patra poziție.

Vezi mai multe momente din America Express - Drumul Aurului pe a1.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » TV » America Express, 7 februarie 2023. Probă de mărturisiri. Ce greşeală din trecut îl bântuie şi acum pe Cătălin Scărlătescu: "E un regret din viața mea"