Antena Meniu Search
x

America Express, lider de audiență. Puya și Melinda se cazează în casa unui vrăjitor: ”Cu siguranță că avea gândurile încurcate”

Final spectaculos de cursă pentru imunitate, aseară, la America Express: după o luptă epuizantă cu blocurile de gheață pe care le-au cărat prin arșița Mexicului, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla au câștigat imunitatea care le garantează biletul de Guatemala într-o ediție a reality show-ului care a fost lider de audiență. Pentru restul echipelor, competiția continuă în această seară: concurenții trec de la ritualuri de magie la primul concurs în junglă și cursa pentru a doua imunitate.

de Redactia Observator

la 07.02.2023, 14:11

America Express, lider de audiență. Puya și Melinda se cazează în casa unui vrăjitor: ”Cu siguranță că avea gândurile încurcate”
America Express, lider de audiență. Puya și Melinda se cazează în casa unui vrăjitor: ”Cu siguranță că avea gândurile încurcate”

Inedita întrecere a celor șapte echipe de vedete care au primit provocarea de a transporta câte un bloc uriaș de gheață pe o distanță de 300 de kilometri a adunat aproape 1,5 milioane de telespectatori în fața micilor ecrane în minutul de aur 21:43. Difuzată de Antena 1 în intervalul orar 20:26 – 00:00, ediția de aseară America Express s-a aflat pe locul întâi în topul preferințelor publicului român de pe tronsoanele comercial și urban. Astfel, emisiunea a înregistrat pe segmentul de public comercial, cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, 7.4 puncte de rating și 25% cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea, cu o medie de 5.2 puncte de rating și 17.6% cota de piață. La orașe, emisiunea s-a situat pe primul loc, cu 7 puncte de rating și 18.6 cota de piață, Pro Tv situându-se pe locul secund, cu 6 puncte de rating și 16% cota de piață.

După un traseu istovitor, punctat de misiuni desfășurate pe plajele din Golful Mexicului, echipele de vedete au ajuns la Irina Fodor la diferențe mari de timp. Nu mai puțin de patru ceasuri s-au scurs între momentul sosirii primei echipe, alcătuite din Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, care au reușit să salveze de la topire 16 kilograme de gheață, și momentul la care a ajuns ultima echipă, cea formată din Andreea Antonescu și Andreea Bălan. De menționat, însă, că tot ele au fost cele care au reușit să care cea mai mare cantitate de gheață, 19 kilograme, avansând astfel un loc în clasament! Dacă Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla s-au îndreptat apoi spre confortul cazării la hotel, ceilalți concurenți au fost inițiați într-o practică ocultă: după o ședință de tarot pe scena Teatrului Municipal din San Andreas Tuxtla, au primit rețetele unor poțiuni misterioase, pregătindu-se pentru un ritual de magie pe care telespectatorii îl vor descoperi în ediția de diseară.

America Express continuă în această seară cu incursiunea în latura spirituală a locurilor, care-i va purta pe concurenți către un ceremonial de eliberare a regretelor trecutului. Pentru unii dintre concurenți, aventura este și mai intensă, trecând de la magia purificării la întâlnirea cu personaje controversate din lumea ocultismului. Astfel, Puya și Melinda au parte de o cazare surprinzătoare: vor dormi în casa unui vrăjitor! ”Din vorbă-n vorbă, mi-a spus că familia lui este una de vrăjitori. Tatăl lui era vrăjitor, iar el la fel. Cu siguranță că avea gândurile încurcate”, a concluzionat Puya, după o discuție lungă la ceas de seară cu gazda sa, care i-a făcut o dezvăluire șocantă. 

Primele trei echipe care vor ajunge la Irina după desăvârșirea ritualului magic vor intra la jocul de amuletă, desfășurat chiar în inima junglei, în Catemaco, orașul sfânt pentru civilizația antică a indigenilor olmeci. Pulsul aventurii crește, așadar: concurenții se vor avânta în hățișul junglei, călătorind, în același timp, în lumea legendelor străvechi, pentru a rezolva provocarea lansată de Irina. Cursa continuă cu o misiune din aceeași lume a spiritualității, la capătul căreia echipa aflată pe locul întâi va câștiga a doua imunitate. Cum vor trece echipele de vedete prin aceste provocări inedite, cine va câștiga amuleta, dar și ce echipă li se va alătura lui Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, primind protecția care garantează trecerea în etapa din Guatemala telespectatorii vor afla în ediția America Express difuzată de Antena 1 în această seară, de la ora 20:30.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » TV » America Express, lider de audiență. Puya și Melinda se cazează în casa unui vrăjitor: ”Cu siguranță că avea gândurile încurcate”