Antena Meniu Search
x

Video America Express, 6 februarie 2023. Concurenților nu le-a venit să creadă ce au de făcut: ''Ce e asta, Olaf în vacanța de vară? Doamne ferește!''

America Express, 6 februarie 2023. Un nou episod plin de surprize pentru concurenţi. Cele 7 echipe au aflat care este prima lor misiune și au fost extrem de miraţi după ce şi-au dat seama că trebuie să care un cub imens de gheață. Imediat după ce au citit mesajul de la Irina Fodor, au şi început să-şi facă strategiile. 

de Redactia Observator

la 06.02.2023, 22:28

Vezi și

Concurenţii au avut parte de o provocare care le-a testat limitele. În lupta pentru prima imunitate din cea de-a patra etapă de pe Drumul Aurului, echipele au ajuns la o Fabrică de gheață, iar misiunea i-a surprins pe toţi. 

Pentru a câștiga imunitatea, concurenţii au aflat că trebuie să ia cu ei un cub mare de gheață în următorul oraș, aflat la 300 de kilometri distanță. De asemenea, au fost nevoiți să-și găsească și cazare, luând cubul de gheață cu ei. ''Trebuie să faceți tot ce puteți ca să nu se topească pentru că această cursă nu e doar despre rapiditate, dar va conta si cantitatea de gheață rămasă'', a fost mesajul transmis de Irina Fodor. 

Concurenţii au fost extrem de miraţi când au realizat ce au de făcut. ''Cum adică la plajă? Ce e asta, Olaf în vacanța de vară? Doamne ferește! Era un ghețar, avea o tonă'', a spus indignată Bie. ''Bucata de gheață era, de fapt, un mastodont. Era o bucată imensă cu care nu știam ce să facem. Noi doi cărând un sac prin Mexic nu e chiar o imagine care să deschidă multe uși'', a adăugat și Ovidiu.

Sacul cu gheață a făcut și o ''victimă''. În timp ce încerca să îl pună pe umăr, Puya s-a lovit cu putere în cap. ''Un ditamai șifonierul de gheață cu care trebuie să îți mai cauți și cazare'', a spus acesta.

Pe acelaşi subiect

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Vezi mai multe momente din America Express - Drumul Aurului pe a1.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » TV » America Express, 6 februarie 2023. Concurenților nu le-a venit să creadă ce au de făcut: ''Ce e asta, Olaf în vacanța de vară? Doamne ferește!''