Antena Meniu Search
x

America Express, 5 februarie 2023. Andreea Bălan și Cătălin Bordea s-au "sabotat" reciproc. La ce strategii au apelat concurenții

Concurenții America Express au început ultima etapă din Mexic cu o probă în care au avut nevoie de dexteritate, memorie și poftă de dulce. Streategiile lor au fost dejucate de Irina Fodor.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 05.02.2023, 21:31

America Express, 5 februarie 2023. Andreea Bălan și Cătălin Bordea s-au "sabotat" reciproc. La ce strategii au apelat concurenții
- a1.ro

Echipele se pregătesc pentru o bătălie dură, având în față cursa pentru amuletă și Joker. Ultima etapă din Mexic aduce cu o mulțime de surprize pentru concurenți și ceea ce părea a fi o probă „pe gustul” lor se transformă rapid într-o adevărată provocare. Localitatea în care se află, Puebla, este renumită pentru cele 300 de combinații de gusturi dulci, așa că Irina Fodor le-a pregătit o probă delicioasă care să stabilească ordinea în care vor pleca în cursă. Pentru asta, concurenții au avut de aruncat cu bile în mai multe pahare, de câte ori nimeresc ținta, deschid o bomboană a cărei denumire trebuie să o rețină. Concurenții au plecat ulterior, în ordinea în care au terminat de umplut paharele.

Cum s-au descurcat concurenții la proba care le-a pus la încercare pofta de dulce

În timp ce unii s-au bucurat de această probă, Scărlătescu și Puya au dezvăluit că nu le plac dulciurile, iar alții au pus deja la cale strategiile. Cu toate acestea, planurile le-au fost dejucate de Irina Fodor.„La partea cu reținutul și mâncatul mă bag eu. La partea cu cu aruncatul, tu. Până când Irina ne-a citit gândurile și a zis o dată unul, o data celălalt și atunci nu ne-a plăcut”, a dezvăluit Andreea Antonescu.

„În timp ce unul dintre noi aruncă mingiile, celălalt se duce și la adună, ca să câștigăm timp. Ne mișcăm destul de repede, am început să nimerim paharele și în același timp încercăm să memorăm numele”, a spus și Jean despre strategia aleasă de ei la acest joc.

„Bălanca mi-a furat mie bilele. Deci a pus mâna pe bilele mele”, a adăugat și Bordea după ce s-a luptat cu adversarele sale pe bile. „Bălanca se concentra mai tare cum să te fure pe tine, decât cum să nimerească paharele”, a mai adăugat el.

În același timp, alții au încercat să rețină denumirile făcând asocieri cu diverse cuvinte din limba română, spre amuzamentul tuturor. Bordea și Cortea au plecat primii către următoarea probă, care are loc Fabrica de dulciuri Poblanos Charito.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi cumpărat produse aproape de expirare, la preţ mai mic?

Observator » TV » America Express, 5 februarie 2023. Andreea Bălan și Cătălin Bordea s-au "sabotat" reciproc. La ce strategii au apelat concurenții