Antena Meniu Search
x

Delia are parte de doză dublă de energie la filmările X Factor, sezonul 10

Jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei sunt pregătiți să deschidă un sezon de colecție cu o doză dublă de emoție, luni, 6 septembrie și vineri, 10 septembrie, de la ora 20.30, la Antena 1! Pe parcursul filmărilor, Delia și-a luat porția de energie tot în doză dublă, de la cei doi nepoței.

de Redactia Observator

la 31.08.2021, 11:26

Delia are parte de doză dublă de energie la filmările X Factor, sezonul 10
Delia are parte de doză dublă de energie la filmările X Factor, sezonul 10 - Antena 1

Jessie și micuțul Bogdănel, nepoțeii Deliei, au fost musafirii de pe platourile X Factor care au ajutat-o pe jurată să se încarce cu energie. Delia, care este și nașa de botez a micuților, le-a făcut cunoștință celor doi cu ceilalți jurați și i-a lăsat să asiste la repetiții, spre încântarea acestora. Emoția este la înălțime în cel de-al zecelea sezon X Factor, care va avea o dublă premieră pe 6 și 10 septembrie, de la ora 20.30, la Antena 1. Jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei vor avea parte de concurenți și spectacol de zece, iar emoțiile îi vor ține cu sufletul la gură atât pe ei, cât și pe cei de acasă. 

De zece ani, Răzvan și Dani, gazdele emisiunii, au străbătut țara în lung și în lat pentru a căuta factorul X și au reușit să găsească de fiecare dată acele prezențe care au făcut istorie. În 2021, Răzvan și Dani sunt hotărâți să deschidă noi porți și, mai mult, au pregătit și surprize, atât pentru cei de acasă, cât și pentru jurații  Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei. Care sunt acestea și cum vor reacționa cei patru jurați, cei de acasă pot afla începând de luni, 6 septembrie și vineri, 10 septembrie, de la ora 20.30, la Antena 1, când X Factor sezonul 10 se va vedea în doză dublă de emoție. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » TV » Delia are parte de doză dublă de energie la filmările X Factor, sezonul 10