Antena Meniu Search
x

Italia Serie B e LIVE, EXCLUSIV în AntenaPLAY! Primul meci are cinci români de naţională implicați

Italia Serie B e EXCLUSIV în AntenaPLAY, începând din această lună. Cele mai tari meciuri din fiecare etapă vor putea fi văzute LIVE în AntenaPLAY, acolo unde vor juca nu mai puțin de 11 fotbaliști români. Echipe de tradiție ale fotbalului italian luptă pentru promovarea în Serie A. Parma, Genoa, Cagliari sau Pisa pot fi văzute în timp real, etapă de etapă.

de Redactia Observator

la 28.02.2023, 11:00

Italia Serie B e LIVE, EXCLUSIV în AntenaPLAY!
Italia Serie B e LIVE, EXCLUSIV în AntenaPLAY! - Antena 1

Unii dintre cei mai importanți jucători ai naționalei României evoluează în Serie B. E vorba de Dennis Man, George Pușcaș, Denis Drăguș, Olimpiu Moruțan sau Marius Marin. Pe lista românilor se mai află Alin Toșca, Radu Drăgușin, Ionuț Nedelcearu, Adrian Rus, Daniel Boloca și Valentin Mihăilă.

Parma – Pisa, LIVE EXCLUSIV pe AntenaPLAY, marți, de la 21:30

Transmisiile LIVE în AntenaPLAY din Serie B debutează în forță cu duelul dintre Parma și Pisa, marți, de la ora 21:30. În acest meci, vor fi implicați cinci români, Marius Marin, Olimpiu Moruțan și Adrian Rus (Pisa), respectiv Dennis Man și Valentin Mihăilă (Parma).

În confruntarea Parma – Pisa, poate fi urmărit și Gianluigi Buffon, unul dintre cei mai mari portari din istoria fotbalului. Căpitanul echipei Gialloblu a ajuns la 45 de ani și a revenit la echipa la care s-a lansat, după 10 titluri câștigate cu Juventus și unul adjudecat alături de PSG.

Pe acelaşi subiect

Românii ne-au obișnuit deja cu golurile marcate în Serie B. Olimpiu Moruțan (5), Dennis Man (4) George Pușcaș (3), Radu Drăgușin (2) sau Valentin Mihăilă (2) și-au trecut numele pe lista marcatorilor, în etapele disputate în acest sezon.”Serie B e un campionat foarte dificil, nu e ușor, foarte mult tactic, agresiv, ai nevoie de forță. Important e cum terminăm, nu cum am început. Important e să terminăm pe primele două locuri”, spunea recent Olimpiu Moruțan.

Gică Hagi și numele uriașe care au jucat în Serie B

De-a lungul timpului, în Serie B au jucat mai mulți jucători de clasă mondială, printre care și Gică Hagi. Antrenat de Mircea Lucescu și coleg la Brescia cu Dănuț Lupu, Ovidiu Sabău și Florin Răducioiu, Hagi nu a plecat de la ”Brescia Romena”, nici după retrogradarea în Serie B.

Pe lista jucătorilor celebri care au evoluat în Serie B se mai află Alessandro Del Piero, Pavel Nevdev, David Trezeguet, Giorgio Chiellini, Franck Ribery, Javier Saviola sau Igor Dobrovolski.

În luna martie, competiții sportive pentru toate gusturile sunt în AntenaPLAY. Continuă CupaFrantei cu sferturile de finala, Gale de box și mma pentru iubitorii luptelor, dar și patinaj artistic cu Campionatul Mondial din Japonia.

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » TV » Italia Serie B e LIVE, EXCLUSIV în AntenaPLAY! Primul meci are cinci români de naţională implicați