Antena Meniu Search
x

Ronaldinho revine în fotbal. Legendarul brazilian va juca la 42 de ani pentru o echipă din Spania

Iubitorii de fotbal au parte de o veste bună: Legendarul Ronaldinho revine în fotbal. Celebrul fotbalist se pregătește să joace pentru o echipă din Spania. 

de Redactia Observator

la 24.02.2023, 13:55

Ronaldinho se pregătește să revină în fotbal și a anunțat că va juca pentru echipa spaniolă Porcinos FC în Kings League, potrivit goal.com, citat de Mediafax.

La competiția organizată de Gerard Pique participă echipe formate din șapte jucători. Lotul fiecărei echipe are 12 jucători. Conform regulamentului, fiecare echipă are voie să înscrie un al 12-lea jucător în fiecare săptămână, care poate fi un fotbalist retras sau o persoană din alte domenii de activitate.

Ronaldinho s-a alăturat echipei Porcinos FC

Superstarul brazilian s-a alăturat echipei Porcinos FC, ca al 12-lea om.

Vreau doar să mă distrez și să mă bucur", a declarat Ronaldinho într-un interviu alături de Pique. Ronaldinho ar putea debuta în Kings League pe 26 februarie, când Porcinos FC va juca împotriva lui Pio FC. În competiție mai sunt înscriși Iker Casillas, Kun Aguero și Xavier Hernandez.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Ronaldinho revine în fotbal. Legendarul brazilian va juca la 42 de ani pentru o echipă din Spania