Antena Meniu Search
x

Loredana crede că are grupa câștigătoare la X Factor: „Ar fi trebuit să am nişte canapele aici, nu doar trei scaune!”

O grupă mixtă, formată din cântăreți profesioniști din toate colțurile lumii, îi va da Loredanei încredere că poate câştiga X Factor 2021. Jurata intră în această seară în Bootcamp, iar deciziile pe care va fi nevoită să le ia nu vor fi deloc uşoare.

de Redactia Observator

la 19.11.2021, 10:46

Loredana crede că are grupa câștigătoare la X Factor: „Ar fi trebuit să am nişte canapele aici, nu doar trei scaune!”
Loredana crede că are grupa câștigătoare la X Factor: „Ar fi trebuit să am nişte canapele aici, nu doar trei scaune!” - Antena 1

După ce săptămâna trecută Florin Ristei a trecut de la agonie la extaz încercând să aleagă cele trei concurente cu care va merge mai departe în prima etapă a battle-urilor, în această seară, de la 20:30, la Antena 1, a venit rândul Loredanei să aleagă trei artiști care au șanse să câștige X Factor anul acesta și să îi ducă, astfel, cu un pas mai aproape de finală.

„Ar fi trebuit să am nişte canapele aici, nu doar trei scaune! Absolut fiecare merită un loc mai departe! Din păcate, suntem obligaţi să avem doar trei bilete!”, va mărturisi jurata X Factor. Ce decizii va lua artista şi cine sunt cei trei concurenţi pe care va miza totul în aceast an, telespectatorii vor afla urmărind cea mai nouă ediţie de Bootcamp X Factor, difuzată în această seară, de la 20:30, la Antena 1. 

Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului grupurile ale căror mentori vor fi. Astfel, Florin Ristei va fi mentorul grupei de Fete în timp ce Delia va lucra anul acesta cu Grupurile. Loredana va fi mentor al grupei de Mixt, iar Ștefan Bănică va avea sarcina să formeze o grupă de Băieți. 

X Factor 10 continuă vineri, de la ora 20.30, la Antena 1, cu o nouă ediție din Bootcamp, când concurenții vor încerca să își impresioneze mentorii și să câștige unul dintre cele trei scaune disponibile pentru Battle-uri. Mai mult, în cel de-al zecelea sezon X Factor, Delia, Loredana, Ștefan Bănică și Florin Ristei vor fi mai aproape de fani cu o colecție dedicată celor mai înflăcărați telespectatori! Așadar, cei de acasă pot găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul X Factor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » TV » Loredana crede că are grupa câștigătoare la X Factor: „Ar fi trebuit să am nişte canapele aici, nu doar trei scaune!”