Antena Meniu Search
x

Video Stand-Up Revolution. Battle Sasha Ciobanu vs. Victor Vizitiu. Cine a mers mai departe din echipa lui Costel

Sasha Ciobanu și Victor Vizitiu s-au duelat în glume la Stand-Up Revolution, dar numai unul și-a câștigat locul în semifinală. Cine a mers mai departe din echipa lui Costel?

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 23.07.2022, 21:45

Vezi și

Sasha Ciobanu și Victor Vizitiu s-au întrecut în glume la Stand-Up Revolution 2022, primul fiind cel care merge mai departe în semifinala, în echipa lui Costel. Iată ce glume a avut Sasha Ciobanu: ''Hei, oameni. În sfârșit mă bucur să vă văd. Eram într-un troleu, am văzut un cuplu. Ea faină, el mai avea de lucru. Când a râs tipa, a văzut tot troleul, nu a auzit. Pe lângă dinții ei, mai avea. Îi ieșea un arici din gură. M-am uitat la ea și mi-am imaginat cum s-a shcimbat această natură. M-am speriat de cât de coprimați erau să nu sară la mine. Stau în Cluj și stau în chirie, că-mi permit. Stau într-un bloc noun adică pereții sunt foarte subțiri. Trebuie să ai nebunul blocului, eu am două - mamă și fiică. Sunt mamă și fiică, fiica are 78 de ani''.

Jurizare battle Sasha Ciobanu vs. Victor Vizitiu la Stand-Up Revolution 2022

''Sunt puțin marcat de subiect, da și de abordare, m-ai pierdut la un moment dat, Victor. La tine Sasha am crezut că l-am auzit pe Doru'', au spus jurații. ''Sunt de acord cu Dan la Sasha, la Victor, că râd oamenii sau nu trebuie să-i ții prezenți'', au mai spus jurații. ''Mulți au făcut glume cu religia, dacă nu se râde înseamnă că nu e bună gluma'', a spus Vio. ''Cel care va ajunge în semifinală este Sasha Ciobanu'', a anunțat Ilona.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului. Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Vezi mai multe momente din Stand-Up Revolution pe A1.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi reciclat până acum ambalaje prin sistemul garanţie - returnare?

Observator » TV » Stand-Up Revolution. Battle Sasha Ciobanu vs. Victor Vizitiu. Cine a mers mai departe din echipa lui Costel