Antena Meniu Search
x

Video Stand-up Revolution. Vio, invitat special, a vorbit despre viața de familie: ''Eu după ce mor, dacă nu ajung în Rai, fac scandal''

Stand-up Revolution. Ilona Brezoianu și Șerban Copoț sunt prezentatorii emisiunii de stand-up și ei i-au invitat în scenă pe jurații Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Vio este invitatul special în această seară.

de Redactia Observator

la 29.05.2022, 21:48

Vezi și

În seara relansării show-ului Stand-Up Revolution, Vio, care este juratul show-ului, este și invitatul special. Vio a început numărul de stand-up vorbind despre familia lui. Juratul Stand-Up Revolution a povestit că este căsătorit și are doi copii și petrece foarte mult timp cu aceștia.

Datorită meseriei sale, Vio este plecat de acasă doar seara sau în weekend când are show-uri de stand-up. Restul timpului și-l petrece alături de soție și copii: ''Soția nu face nimic că a făcut copii. Să o las în pace până fac 18 ani. Copiii nu fac nimic că nu suntem în China'', a spus Vio.

Comediantul a spus că problema este că sunt mulți în casă, ei patru și 3 câini: ''Cu trei mai mult decât mi-am dorit eu'', a zis Vio, stârnind hohote de râs. Având în vedere că a făcut multe fapte bune salvând câini de pe stradă, el speră să ajungă în locul potrivit după moarte: ''Eu după ce mor, dacă nu ajung în rai, fac scandal. Și zic în Rai la secțiunea premium. (…) Cu toate nebuniile din lume.''

Vio a spus că dacă ar ajunge în Iad după moarte, nu e speriat de faptul că ar putea ajunge într-un cazan cu smoală, ci de ideea că va sta să aibă grijă de 5 copii.

Pe acelaşi subiect

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului. Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Descoperă mai multe momente din emisiunea ''Stand-Up Revolution'' pe a1.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » TV » Stand-up Revolution. Vio, invitat special, a vorbit despre viața de familie: ''Eu după ce mor, dacă nu ajung în Rai, fac scandal''