Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 1 iulie 2022. Zeci de mii de note mărite, după contestaţiile de la BAC 2022

Știrile zilei, 1 iulie 2022, prezentate de Mădălina Iacob.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 01.07.2022, 19:45

Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 1 iulie 2022

1) Voucherele acordate în etapa a doua a programului Rabla pentru Electrocasnice s-au epuizat în doar 30 de minute! Au fost generate peste 24.000 de tichete cu care se pot cumpăra laptopuri şi tablete. 

2) A intrat în vigoare ordonanţa care permite amânarea ratelor bancare. Indicii IRCC şi ROBOR la trei luni în funcţie de care se calculează acestea au atins însă valori istorice.

3) Sorin Cîmpeanu a anunţat rezultatele finale la Bacalaureat 2022. Aproape un sfert dintre absolvenţii de liceu nu au trecut examenul, asta deşi zeci de mii de note au fost mărite după contestaţii. 

4) Rata anuală a inflaţiei în zona euro a atins un nou maxim istoric în iunie. Este cea mai puternică creştere a preţurilor de consum înregistrată de zona euro după 1997. Vârful ar putea fi atins însă abia peste câteva luni. 

5) Marea Neagră devine zonă de interes strategic pentru NATO. Şeful diplomaţiei române spune de asemenea că suplimentarea trupelor aliate în România este în favoarea intereselor de securitate ale ţării noastre.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Update » Știrile zilei, 1 iulie 2022. Zeci de mii de note mărite, după contestaţiile de la BAC 2022