Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 11 aprilie 2022. Măsuri sociale pentru sprijinirea românilor afectați de creșterea prețurilor

Știrile zilei, 11 aprilie 2022, prezentate de Mădălina Iacob.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 11.04.2022, 19:21

Știrile zilei, 11 aprilie 2022

1) Coaliția de guvernare a finalizat și prezentat măsurile sociale menite să contracareze explozia prețurilor. Pachetul este intitulat „Sprijin pentru România” și are o valoare de aproximativ 17,3 miliarde de lei.

2) Emmanuel Macron și Marine Le Pen se vor înfrunta în al doilea tur al alegerilor prezidențiale din Franța. Analiștii prevăd un rezultat mult mai strâns decât în 2017 între actualul președinte și lidera extremei drepte.

3) Avocata Elenei Udrea a depus contestație la arestul preventiv din Bulgaria. Aceasta a invocat faptul că sentința din dosarul Gala Bute nu ar fi de fapt definitivă și astfel mandatul european de arestare nu se poate aplica.

4) Republica Moldova a primit chestionarul de aderare la Uniunea Europeană. Președintele Klaus Iohannis a afirmat că acesta este un pas important pentru parcursul european al Republicii Moldova.

5) Ursoaica Masha, adusă din Ucraina pentru a fi salvată din calea războiului, a murit în România, în sanctuarul de la Zărneşti. Animalul a suferit un accident vascular și a decedat după câteva ore. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Update » Știrile zilei, 11 aprilie 2022. Măsuri sociale pentru sprijinirea românilor afectați de creșterea prețurilor