Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 11 decembrie 2023. Milioane de elevi ar putea avea o vacanţă de iarnă prelungită. Profesorii ameninţă iar cu greva

Știrile zilei, 11 decembrie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Vezi și

Știrile zilei, 11 decembrie 2023

1) Un nou nume important a ajuns în această dimineaţă la DNA. Fostul secretar de stat Andrei Baciu a fost pus sub urmărire penală pentru abuz în serviciu, în Dosarul Vaccinurilor.

2) Austria a anunţat oficial "condiţiile clare" pentru primirea României în Schengen cu frontierele aeriene. Viena vrea ca ţara noastră să preia mai mulţi solicitanţi de azil, în special afgani şi sirieni.

3) Milioane de elevi ar putea avea o vacanţă de iarnă prelungită. Profesorii ameninţă iar cu greva, pe motiv că Guvernul le oferă măriri de numai 13%, faţă de 20% cât a promis în vară.

4) Şoferul drogat care a ucis doi tineri în staţiunea 2 Mai va fi judecat pentru ucidere din culpă. Părinţii victimelor au vrut ca Vlad Pascu să fie încadrat la omor, însă cererea a fost respinsă.

5) Nominalizările la Globurile de Aur 2024 au fost anunţate. La categoria filmelor, topul este condus de Barbie şi Oppenheimer.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Update » Știrile zilei, 11 decembrie 2023. Milioane de elevi ar putea avea o vacanţă de iarnă prelungită. Profesorii ameninţă iar cu greva