Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 13 august 2024. Polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni merge la închisoare

Știrile zilei, 13 august 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Alessandra Stoicescu

la 13.08.2024 , 19:48

Știrile zilei, 13 august 2024

1) Ancheta în cazul deceselor de la Spitalul Pantelimon se extinde. Procurorii ar avea dovezi ca alţi 5 pacienţi ar fi murit cu zile.

2) Alertă pe litoralul românesc, în apropiere de plaja Vadu. În zonă a fost descoperită o mină, care urmează să fie neutralizată de genişti.

Vezi și

3) Bărbatul care a înjunghiat luni o fetiţă de 11 ani în Londra este român. Ioan Pintaru, în vârstă de 32 de ani, a fost pus sub acuzare pentru tentativă de omor.

4) Americanii refuză să returneze medalia de bronz pentru Ana Bărbosu. Deşi Tribunalul de Arbitraj Sportiv a dat dreptate României, federaţia de peste ocean spune că va continua lupta pentru ca distincţia să rămână la Jordan Chiles.

5) Polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni merge la închisoare. Judecătorii l-au condamnat definitiv la trei ani cu executare, după ce în prima instanţă primise o pedeapsă cu suspendare.

Alessandra Stoicescu Like

Am vrut să schimb lumea în bine și să ajut oamenii de când eram copil. Așa că am ales în mod natural meseria de jurnalist. Jurnalismul este despre oameni, despre a le schimba viețile în bine.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Update » Știrile zilei, 13 august 2024. Polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni merge la închisoare