Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 14 iunie 2024. Premierul a declarat că în perioada următoare va discuta cu Mircea Geoană despre o posibilă susţinere

Știrile zilei, 14 iunie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Alessandra Stoicescu
de Alessandra Stoicescu

la 14.06.2024 , 19:06

Știrile zilei, 14 iunie 2024

1) Capitala a fost lovită aseară de cea mai puternică furtună din ultimii 50 de ani. Mai multe bulevarde au fost complet inundate, iar grindina de mari dimensiuni a distrus casele şi maşinile oamenilor.

2) Al doilea concert Coldplay în România a decurs fără incidente. Cântăreţul Babasha a fost invitat din nou pe scenă, însă de această dată a fost aplaudat de public.

Vezi și

3) România are de acum două sisteme Patriot operaţionale. Ministerul Apărării a început pregătirile pentru a activa încă două, până la finalul anului.

4) Judecătorii de la Înalta Curte au găsit nereguli în rechizitoriul Dosarului Revoluţiei. Procurorii au primit termen de 5 zile pentru a decide dacă menţin dispoziţia de trimitere în judecată sau refac ancheta.

5) Marcel Ciolacu evită să candideze la alegerile prezidenţiale din toamnă. Premierul a declarat că în perioada următoare va discuta cu Mircea Geoană despre o posibilă susţinere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Ați avut probleme cu asigurarea locuinței când ați cerut despăgubiri după un incident?
Observator » Update » Știrile zilei, 14 iunie 2024. Premierul a declarat că în perioada următoare va discuta cu Mircea Geoană despre o posibilă susţinere