Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 14 martie 2024. Vlad Pascu şi-a recunoscut vina şi va avea pedeapsa redusă cu o treime

Știrile zilei, 14 martie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Alessandra Stoicescu
de Alessandra Stoicescu

la 14.03.2024, 19:43

Vezi și

Știrile zilei, 14 martie 2024

1) Vlad Pascu şi-a recunoscut vina pentru accidentul în care a ucis doi tineri şi va avea pedeapsa redusă cu o treime. Judecătoarea Ancuta Popoviciu i-a şocat din nou pe părinţii victimelor, după ce i-a întrebat cine sunt.

2) Preşedintele Rapidului Daniel Niculae a fost ridicat de mascaţi, într-un dosar cu arme şi muniţii. Fostul fotbalist ar fi protejat ultraşii din galerie şi i-ar fi ajutat să introducă pe stadion materiale pirotehnice interzise.

3) Manelistul Florin Salam a fost reţinut de poliţişti. Cântăreţul este acuzat că a luat 18.000 de euro pentru a cânta la trei nunţi, însă nu a apărut la niciuna.

4) Marea Britanie a testat cu succes prima armă laser cu rază lungă de acțiune. O lovitură costă numai 13 dolari, iar experţii afirmă că ar putea schimba fundamental războiul.

5) Testamentul lui Matthew Perry a fost făcut public, la 5 luni de la moartea sa. Actorul a lăsat averea sa de 120 de milioane de dolari familiei şi fostei iubite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Update » Știrile zilei, 14 martie 2024. Vlad Pascu şi-a recunoscut vina şi va avea pedeapsa redusă cu o treime