Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 14 septembrie 2023. Părinţii şoferului drogat Vlad Pascu au ajuns astăzi la DIICOT pentru a fi audiaţi

Știrile zilei, 14 septembrie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Vezi și

Știrile zilei, 14 septembrie 2023

1) Părinţii şoferului drogat Vlad Pascu au ajuns astăzi la DIICOT pentru a fi audiaţi. Mama acestuia este suspectată că i-a şantajat pe martorii din dosarul fiului ei.

2) Unul dintre prietenii lui Vlad Pascu are şi el probleme cu legea. Tudor Duma, cunoscut drept Maru, s-a filmat cum vandalizează Spitalul Floreasca şi caută medicamente pentru a se droga.

3) A fost publicată decizia integrală în cazul suspendării de 4 ani primite de Halep, pentru dopaj. Agenţia de Integritate în Tenis menţionează că antrenorul Patrick Mouratoglou i-a spus că este în regulă să ia suplimentul contaminat cu Roxadustat.

4) Primele adăposturi antiaeriene din beton armat sunt gata în Tulcea. Oamenii din zonă vor fi avertizaţi prin RoAlert dacă sunt în pericol şi trebuie să se refugieze în ele.

5) Caz suspect într-un spital din Târgu-Jiu. O femeie de 51 de ani a murit în urma unei operaţii de ocluzie intestinală, despre care medicii au spus că a fost una "reuşită".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Update » Știrile zilei, 14 septembrie 2023. Părinţii şoferului drogat Vlad Pascu au ajuns astăzi la DIICOT pentru a fi audiaţi