Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 16 aprilie 2024. Judecătoarea din cazul Vlad Pascu a fost propusă pentru suspendarea din funcţie

Știrile zilei, 16 aprilie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Alessandra Stoicescu
de Alessandra Stoicescu

la 16.04.2024, 19:40

Vezi și

Știrile zilei, 16 aprilie 2024

1) Judecătoarea din cazul Vlad Pascu a fost propusă pentru suspendarea din funcţie. Între timp, tânărul care a condus drogat şi a omorât doi adolescenţi a cerut să fie eliberat din arest, însă instanţa nu a fost de acord.

2) Fondul Monetar Internaţional a revizuit în scădere perspectiva economiei României în acest an. Experţii sunt de părere că vom avea o creştere de numai 2,8%, faţă de 3,8% cum anticipau în toamnă.

3) Premierul şi şase miniştri au plecat într-o vizită de lucru în Qatar. Delegaţia României caută investitori pentru TAROM, dar şi pentru proiecte majore de infrastructură.

4) Explozie puternică într-un bloc din Iaşi, de la bateria unei trotinete. Un perete exterior al clădirii a fost smuls de suflul deflagraţiei.

5) Statele Unite votează vineri ajutorul pentru Ucraina. Proiectul care prevede acordarea unui sprijin de 60 de miliarde de dolari Kievului a rămas blocat din luna februarie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Update » Știrile zilei, 16 aprilie 2024. Judecătoarea din cazul Vlad Pascu a fost propusă pentru suspendarea din funcţie