Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 16 mai 2023. Angajaţii din educaţie sunt hotărâţi să intre în grevă generală, cu o lună înainte de examenele naţionale

Știrile zilei, 16 mai 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Vezi și

Știrile zilei, 16 mai 2023

1) Un elev de 18 ani a fost prins cu o armă airsoft într-o şcoală din Mureş. Profesorii au sesizat Poliţia, care l-a amendat cu 2.000 de lei.

2) Anul şcolar s-ar putea încheia mai devreme. Angajaţii din educaţie sunt hotărâţi să intre în grevă generală, cu o lună înainte de examenele naţionale.

3) Parchetul european condus de Laura Codruţa Kovesi face 40 de percheziții în România şi Franţa. Procurorii au suspiciuni de fraudă cu fonduri europene şi naţionale, în valoare de peste 30 de milioane de euro.

4) ANPC anunţă că a sancţionat 11 bănci cu 550.000 de lei. Instituţiile sunt acuzate că au avut practici comerciale înşelătoare cu privire la modul de calcul al ratelor.

5) Martha Stewart a pozat, la 81 de ani, în costum de baie pentru revista Sports Illustrated. Vedeta a devenit astfel cel mai în vârstă model care a apărut pe copertă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Update » Știrile zilei, 16 mai 2023. Angajaţii din educaţie sunt hotărâţi să intre în grevă generală, cu o lună înainte de examenele naţionale