Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 17 octombrie 2023. O delegaţie a guvernului, condusă de Marcel Ciolacu, a ajuns astăzi în Israel. Premierul s-a întâlnit cu omologul său Beniamin Netanyahu

Știrile zilei, 17 octombrie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu

Alessandra Stoicescu
de Alessandra Stoicescu

la 03.11.2023, 22:03

Vezi și

Știrile zilei, 17 octombrie 2023

1) O delegaţie a guvernului, condusă de Marcel Ciolacu, a ajuns astăzi în Israel. Premierul s-a întâlnit cu omologul său Beniamin Netanyahu, pe care l-a asigurat de sprijinul României în conflictul cu Hamas.

2) Doi turişi din Suedia au fost ucişi într-un atac terorist care a avut loc în centrul Bruxelles-ului. Agresorul, care s-a prezentat pe Facebook că este "jihadist", a fost împuşcat de poliţie şi a murit la spital.

3) Un copil de 13 ani a murit într-un parc din Bucureşti. Băiatul se juca pe trotinetă alături de prietenii săi, iar la un moment dat s-a prăbuşit brusc în faţa lor.

4) Clipe dramatice la staţia de metrou Unirii din Capitală. O tânără de 30 de ani a alunecat şi a căzut pe şine, însă din fericire mecanicul a reuşit să oprească la timp.

5) Vladimir Putin a făcut prima sa călătorie în afara spaţiului sovietic de la începerea războiului din Ucraina. Preşedintele rus a purtat discuţii cu Xi Jinping şi premierul Ungariei, Viktor Orban.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Update » Știrile zilei, 17 octombrie 2023. O delegaţie a guvernului, condusă de Marcel Ciolacu, a ajuns astăzi în Israel. Premierul s-a întâlnit cu omologul său Beniamin Netanyahu