Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 18 septembrie 2023. România avertizează Austria să nu se opună din nou aderării la Schengen, în decembrie

Știrile zilei, 18 septembrie 2023, prezentate de Olivia Păunescu.

Olivia Păunescu
de Olivia Păunescu

la 18.09.2023, 19:50

Vezi și

Știrile zilei, 18 septembrie 2023

1) România avertizează Austria să nu se opună din nou aderării la Schengen, în decembrie. Premierul Marcel Ciolacu a declarat că va merge la Curtea de Justiţie a Uniunii Europene în cazul unui nou refuz al Vienei.

2) Guvernul ia în calcul prelungirea embargoului la cerealele ucrainene. Decizia va fi luată după consultările cu Uniunea Europeană, pentru a nu risca să pierdem fonduri.

3) Suspiciuni de corupţie la vârful Administraţiei Spitalelor Bucureşti. Directorul adjunct al instituţiei este vizat de o anchetă DNA, într-un dosar privind contracte de achiziţii suspecte.

4) Interlopul Romeo Ursu, alias Genică Boenică, a fost extrădat în România după 15 ani. În tot acest timp, infractorul aflat în Iordania le trimitea mesaje sfidătoare poliţiştilor pe reţelele de socializare.

5) Un primar din Teleorman este acuzat de o adolescentă de 17 ani că ar fi încercat să o agreseze sexual. Edilul a fost dus la audieri după ce şi alte fete s-au plâns că au avut parte de acelaşi tratament.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Update » Știrile zilei, 18 septembrie 2023. România avertizează Austria să nu se opună din nou aderării la Schengen, în decembrie