Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 2 iulie 2024. O femeie de 42 de ani a muşcat un copil de doar 6 ani, care o stropise cu apă, pe o plajă din Năvodari

Știrile zilei, 2 iulie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Alessandra Stoicescu
de Alessandra Stoicescu

la 02.07.2024 , 19:16

Alessandra Stoicescu

Știrile zilei, 2 iulie 2024

1) Întâmplare şocantă pe o plajă din Năvodari. O femeie de 42 de ani a muşcat şi zgâriat un copil de doar 6 ani, care o stropise cu apă.

2) Noi incidente la a doua probă din cadrul examenului de Bacalaureat. Zeci de elevi au fost prinşi în timp ce copiau cu diverse gadgeturi, iar unii dintre ei au fost daţi de gol de mesajele RO-ALERT.

Articolul continuă după reclamă

3) Podul peste Dunăre, de la Brăila, se confruntă cu noi probleme. După ce s-a stricat asfaltul pe prima bandă, acum au apărut "valuri" şi pe cea de-a doua bandă.

4) Deputatul Dan Vîlceanu este urmărit penal după ce l-ar fi bătut pe colegul său Florin Roman, în Parlament. Victima s-a ales cu "leziuni traumatice" în urma incidentului, arată procurorii.

5) Viktor Orban a mers în prima sa vizită la Kiev. Premierul ungar a discutat cu Volodimir Zelenski şi i-a cerut o încetare a focului care este favorabilă Rusiei, scrie presa ucraineană.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi apelat vreodată la ajutorul unui broker, înainte să faceţi un credit?
Observator » Update » Știrile zilei, 2 iulie 2024. O femeie de 42 de ani a muşcat un copil de doar 6 ani, care o stropise cu apă, pe o plajă din Năvodari