Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 2 octombrie 2024. O angajată a Direcţiei de Protecţie a copilului a ajuns la spital după ce un buştean a căzut peste ea

Știrile zilei, 2 octombrie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Alessandra Stoicescu

la 02.10.2024 , 19:18

Știrile zilei, 2 octombrie 2024

1) Războiul din Orientul Mijlociu ia amploare, după atacul de aseară al Iranului asupra Israelului. Premierul Netanyahu a promis răzbunare, după ce mai multe baze au fost avariate de rachete.

2) În timp ce Israelul era atacat cu sute de rachete de Iran, în Tel Aviv avea loc un atentat terorist. Şapte persoane, printre care şi o tânără din Republica Moldova, au fost ucise de doi indivizi înarmaţi.

Vezi și

3) Preţul energiei ar putea fi plafonat şi după luna martie a anului viitor. Guvernul negociază cu Comisia Europeană prelungirea măsurii.

4) Scene cumplite în curtea unei instituții din Suceava. O angajată a Direcţiei de Protecţie a copilului a ajuns la spital după ce un buştean a căzut peste ea.

5) Caz bizar pentru poliţiştii din Hunedoara. O tânără a minţit că a fost răpită şi violată de un necunoscut, pentru ca soţul ei să nu afle că îl înşela.

Alessandra Stoicescu Like

Am vrut să schimb lumea în bine și să ajut oamenii de când eram copil. Așa că am ales în mod natural meseria de jurnalist. Jurnalismul este despre oameni, despre a le schimba viețile în bine.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Update » Știrile zilei, 2 octombrie 2024. O angajată a Direcţiei de Protecţie a copilului a ajuns la spital după ce un buştean a căzut peste ea