Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 20 aprilie 2022. România redeschide ambasada de la Kiev; Netflix pierde abonaţi

Știrile zilei, 20 aprilie 2022, prezentate de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 20.04.2022, 15:26

Ioana Scărlătescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Ioana Scărlătescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 20 aprilie 2022

1) Elena Udrea va fi extrădată în România pentru a-şi executa condamnarea de şase ani de închisoare primită în dosarul Gala Bute. Decizia magistraţilor din Bulgaria nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

2) Autorităţile române au decis redeschiderea Ambasadei României de la Kiev. Anunţul vine după ce armata rusă a încheiat operaţiunile militare din zona capitalei ucrainene. Spania, Italia sau Franţa au luat măsuri similare.

3) Klaus Iohannis a participat la consultări cu lideri internaţionali găzduite de preşedintele american Joe Biden. Preşedintele României a făcut apel la acţiuni hotărâte şi coordonate pentru eliminarea dependenţei energetice de Rusia.

4) Netflix a pierdut clienţi pentru prima oară în ultimii 11 ani. Compania a anunţat un minus de 200.000 de abonaţi pentru primele trei luni din acest an şi ia în considerare să introducă reclame în cazul unor abonamente mai ieftine.

5) Johnny Depp a respins categoric acuzaţiile de violenţă formulate de fosta lui soţie, Amber Heard. Actorul spune că afirmaţiile acesteia l-au şocat profund şi că nu sunt bazate pe niciun fel de adevăr.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Update » Știrile zilei, 20 aprilie 2022. România redeschide ambasada de la Kiev; Netflix pierde abonaţi