Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 20 aprilie 2023. Petre Daea se apără în scandalul cerealelor şi îi roagă pe colegii din Guvern să îl susţină

Știrile zilei, 20 aprilie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Vezi și

Știrile zilei, 20 aprilie 2023

1) Guvernul pregăteşte primele măsuri pentru a acoperi gaura de la Buget. Angajările la stat ar putea fi îngheţate, iar cumulul pensie salariu nu va mai fi permis de la 1 mai.

2) Proteste în Leţcani după tragedia de ieri, în care un tată şi cei doi copii ai săi au fost loviţi pe trecere. Oamenii spun că în zonă se produc des accidente şi cer măsuri pentru a circula în siguranţă.

3) Petre Daea se apără în scandalul cerealelor şi îi roagă pe colegii din Guvern să îl susţină. Ministrul Agriculturii i-a transmis premierului că "sunt multe puşti" pe el şi că nu trebuie lăsat singur.

4) Moscova a lansat un clip prin care vrea să îşi convingă cetăţenii să se înroleze în armată. Ruşii sunt ademeniţi cu salarii de 2.300 de euro pe lună şi cu promisiunea că asa vor deveni "bărbaţi adevăraţi".

5) Omenirea s-ar putea confrunta cu un nou record al temperaturii medii globale în 2023 sau în 2024. Cercetătorii spun că acest lucru este alimentat de schimbările climatice şi de revenirea anticipată a fenomenului meteorologic El Nino.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Update » Știrile zilei, 20 aprilie 2023. Petre Daea se apără în scandalul cerealelor şi îi roagă pe colegii din Guvern să îl susţină