Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 21 aprilie 2022. Românii primesc acces în REVISAL; Carne de miel, retrasă de la vânzare

Știrile zilei, 21 aprilie 2022, prezentate de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 21.04.2022, 14:59

Ioana Scărlătescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Ioana Scărlătescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 21 aprilie 2022

1) Românii vor putea să verifice personal dacă angajatorii au plătit contribuţiile sau ce vechime au. Parlamentul a adoptat un proiect de lege prin care angajaţii din România vor avea acces online la aşa-numitul REVISAL.

2) Frunza Elenei Udrea e gata să înverzească din nou. Brandul de ţară a fost îngropat 12 ani, dar actualul ministru al Turismului vrea să-l readucă acum la viaţă şi obligă hotelurile şi pensiunile să folosească simbolul. 

3) Vladimir Putin a declarat victoria în Mariupol, deși admite că uzina Azovstal nu a fost cucerită. Preşedintele rus i-a ordonat lui Serghei Șoigu să oprească asaltul asupra combinatului siderurgic, dar a cerut în schimb o blocadă.

4) Emmaneul Macron a câştigat marea dezbatere televizată cu Marine Le Pen înaintea alegerilor prezidenţiale de duminică, din Franţa. Cei doi s-au înfruntat dur pe tema Rusiei, a Uniunii Europene şi a cifrelor din economie. 

5) Inspectorii de la Protecţia Consumatorului au retras de la vânzare o tonă de carne de miel din Hala Obor. Controlul vine în urma unui material Observator, care prezenta cum sunt vânduţi mieii, din coşuri ruginite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Update » Știrile zilei, 21 aprilie 2022. Românii primesc acces în REVISAL; Carne de miel, retrasă de la vânzare