Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Știrile zilei, 21 aprilie 2022. Românii primesc acces în REVISAL; Carne de miel, retrasă de la vânzare

Știrile zilei, 21 aprilie 2022, prezentate de Ioana Scărlătescu.

De Ioana Scărlătescu la 21.04.2022, 14:59
Ioana Scărlătescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Ioana Scărlătescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 21 aprilie 2022

1) Românii vor putea să verifice personal dacă angajatorii au plătit contribuţiile sau ce vechime au. Parlamentul a adoptat un proiect de lege prin care angajaţii din România vor avea acces online la aşa-numitul REVISAL.

2) Frunza Elenei Udrea e gata să înverzească din nou. Brandul de ţară a fost îngropat 12 ani, dar actualul ministru al Turismului vrea să-l readucă acum la viaţă şi obligă hotelurile şi pensiunile să folosească simbolul. 

3) Vladimir Putin a declarat victoria în Mariupol, deși admite că uzina Azovstal nu a fost cucerită. Preşedintele rus i-a ordonat lui Serghei Șoigu să oprească asaltul asupra combinatului siderurgic, dar a cerut în schimb o blocadă.

4) Emmaneul Macron a câştigat marea dezbatere televizată cu Marine Le Pen înaintea alegerilor prezidenţiale de duminică, din Franţa. Cei doi s-au înfruntat dur pe tema Rusiei, a Uniunii Europene şi a cifrelor din economie. 

5) Inspectorii de la Protecţia Consumatorului au retras de la vânzare o tonă de carne de miel din Hala Obor. Controlul vine în urma unui material Observator, care prezenta cum sunt vânduţi mieii, din coşuri ruginite.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Update » Știrile zilei, 21 aprilie 2022. Românii primesc acces în REVISAL; Carne de miel, retrasă de la vânzare