Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 21 aprilie 2023. Individul care l-a înjunghiat pe unul dintre patronii Nuba este de negăsit de mai bine de 24 de ore

Știrile zilei, 21 aprilie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Vezi și

Știrile zilei, 21 aprilie 2023

1) Lovitură de teatru în cazul lui Ionel Arsene, condamnat la aproape 7 ani de închisoare în România. O instanţă din Bari a respins cererea de extrădare a baronului de Neamţ.

2) Individul care l-a înjunghiat pe unul dintre patronii Nuba este de negăsit de mai bine de 24 de ore. De pe patul de spital, Jean Sasu nu-şi explică motivul atacului, dar crede că totul a fost premeditat.

3) S-a dat alarma noaptea trecută în Rusia, după ce o bombă a căzut în oraşul Belgorod. Ceea ce s-a crezut iniţial a fi un atac ucrainean s-a dovedit a fi de fapt o greşeală a armatei lui Putin.

4) Scandal la vârful Bisericii Ortodoxe Române, după controversa privind data celebrării Paştelui. Purtătorul de cuvânt Vasile Bănescu l-a atacat pe Înalt Preasfinţitul Teodosie şi i-a transmis că are "zvârcoliri înfricoşătoare".

5) Omul de afaceri român Tinel Timu a fost asasinat în plină stradă, în Montreal. Ucigaşul l-a împuşcat de 5 ori, după care s-a făcut nevăzut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Update » Știrile zilei, 21 aprilie 2023. Individul care l-a înjunghiat pe unul dintre patronii Nuba este de negăsit de mai bine de 24 de ore