Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 22 aprilie 2022. Celebrul yoghin, filosof şi lider spiritual indian Sadhguru, mesaj pentru români

Știrile zilei, 22 aprilie 2022, prezentate de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 22.04.2022 , 16:45

Ioana Scărlătescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Ioana Scărlătescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 22 aprilie 2022

1) Ministrul ucrainean de externe s-a aflat în vizită la Bucureşti. Dmitro Kuleba a mulţumit României pentru sprijinul acordat ţării sale până acum şi a reînnoit apelul de a oferi Ucrainei ceea ce are nevoie pentru a-l învinge pe Vladimir Putin.

Articolul continuă după reclamă

2) În ciuda avertismentelor transmise de autorităţi, românii au luat cu asalt Grecia şi Turcia şi au rămas blocaţi în vămi. Timpii de aşteptare în punctele de trecere a frontierei au fost chiar şi de 5 ore, conform martorilor.

3) Celebrul yoghin, filosof şi lider spiritual indian Sadhguru a ajuns în România şi şi-a întâlnit adepţii de la noi. Acesta a discutat şi cu echipa Observator despre boala secolului, anxietatea, şi ne-a dat o lecţie importantă. 

4) Liberalii au făcut două noi propuneri pentru portofoliile din Guvern. Marcel Boloş este nominalizat la Ministerul Fondurilor, iar Sebastian Burduja la cel al Digitalizării. Iuliana Scântei este propunerea PNL pentru Curtea Constituţională.

5) Mike Tyson a fost protagonistul unui scandal monstru. A fost filmat în timp ce loveşte brutal un alt bărbat, în timpul unui zbor cu avionul. Martorii cred că fostul pugilist era sub influenţa alcoolului sau a drogurilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Update » Știrile zilei, 22 aprilie 2022. Celebrul yoghin, filosof şi lider spiritual indian Sadhguru, mesaj pentru români