Antena Meniu Search
x

Video Cozi de peste 5 ore în vămile de la intrarea în Grecia sau Turcia. Românii au început să claxoneze de nervi că îşi strică minivacanţa de Paşte

Mii sau poate chiar zeci de mii de români îşi petrec minivacanţa de Paşte în Grecia sau în Turcia, iar decizia lor, de a face deplasarea cu maşina, nu pare una foarte inspirată. 

de Redactia Observator

la 22.04.2022, 13:59

Vezi și
  • Mii sau poate chiar zeci de mii de români au plecat în minivacanţa de Paşte în Grecia şi în Turcia.

În ciuda avertismentelor transmise de autorităţi, românii care au luat cu asalt Grecia şi Turcia s-au lovit de o situaţie care le-a întins nervii la maxim. Asta pentru că autorităţile din cele două ţări, dar şi cele din Bulgaria, au decis să nu mai lase nimic la voia întâmplării şi să verifice cu atenţie fiecare bagaj în parte.

Din acest motiv, timpii de aşteptare în punctele de trecere a frontierei au crescut în mod exponenţial, lucru remarcat şi de o telespectatoare fidelă care ne-a transmis, prin intermediul Fii Observator, imagini cu coada de la intrarea în Grecia.

Cel puţin cinci ore de aşteptare pentru românii care intră în Grecia

Din start trebuie spus că cei care au plecat cu maşinile în vacanţă, în Grecia sau Turcia, au petrecut cel puţin câte o oră în fiecare punct de trecere a frontierei abordat, însă au existat cazuri, precum şi cel de faţă, în care maşini cu români au aşteptat cel puţin câte cinci ore pentru a intra în Grecia, de exemplu, acelaşi lucru întâmplându-se, din informaţiile noastre, şi la intrarea în Turcia.

Pe acelaşi subiect

Telespectatoarea care ne-a trimis imaginile a rămas blocată în punctul de trecere a frontierei Makaza-Nimfea, însă există informaţii conform cărora se înregistrează creşteri la nivel de timpi de aşteptare în toate punctele de trecere a frontierei dintre Bulgaria şi Grecia. 

Autorităţile recomandă românilor, în astfel de cazuri, să se înarmeze cu răbdare şi să se asigure că au suficiente provizii şi suficient combustibil înainte de a pleca la drum.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Fii Observator » Cozi de peste 5 ore în vămile de la intrarea în Grecia sau Turcia. Românii au început să claxoneze de nervi că îşi strică minivacanţa de Paşte