Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 22 august 2024. Frații Tate, acuzați că au exploatat minore timp de mai mulţi ani şi au făcut milioane de euro de pe urma lor

Știrile zilei, 22 august 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Alessandra Stoicescu

la 22.08.2024 , 19:27

Știrile zilei, 22 august 2024

1) Epopeea fraţilor Tate continuă, cu acuzaţii şi mai grave decât în dosarele din trecut. Procurorii susţin că aceştia au exploatat minore timp de mai mulţi ani şi au făcut milioane de euro de pe urma lor.

2) Dana Marijuana a fost prinsă drogată la volan. Cântăreaţa a fost trasă pe dreapta de poliţişti în localitatea 2 Mai, în timpul unui control de rutină.

Vezi și

3) Scene şocante surprinse în Satul de Vacanţă din Mamaia. Doi tineri l-au bătut crunt pe angajatul unei parcări, iar apoi au agresat şi un martor care a încercat să aplaneze conflictul.

4) Victor Negrescu este alesul lui Marcel Ciolacu pentru postul de comisar european din partea României. Premierul spune că va înainta propunerea cel târziu luni.

5) Ruşii vor să bage la închisoare un jurnalist de la CNN. Moscova s-a supărat după ce reporterul a ajuns în regiunea Kursk pentru a sta de vorbă cu oamenii.

Alessandra Stoicescu Like

Am vrut să schimb lumea în bine și să ajut oamenii de când eram copil. Așa că am ales în mod natural meseria de jurnalist. Jurnalismul este despre oameni, despre a le schimba viețile în bine.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Update » Știrile zilei, 22 august 2024. Frații Tate, acuzați că au exploatat minore timp de mai mulţi ani şi au făcut milioane de euro de pe urma lor