Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 24 iunie 2024. O nouă metodă de înşelăciune, denumită "Coletul", a făcut mii de victime în doar câteva luni

Știrile zilei, 24 iunie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Alessandra Stoicescu
de Alessandra Stoicescu

la 24.06.2024 , 19:26

Știrile zilei, 24 iunie 2024

1) Val de violenţe pe litoral, unde peste 80 de mii de oameni au mers de Rusalii. Trei bărbaţi s-au bătut în mijlocul a sute de oameni pe care i-au pus în pericol, iar o familie cu copii mici a fost atacată în maşină.

2) Anchetă la Botoşani după ce patronul unei fabrici de lactate şi trei angajaţi au murit intoxicaţi. Oamenii au încercat să se salveze unul pe celălalt dintr-un bazin cu apă reziduală.

Vezi și

3) Trei prieteni nedespărţiţi s-au filmat când se distrau cu o plimbare ilegală, care ducea, fără să ştie, spre moarte. Maşina lor, condusă de un băiat fără permis, s-a răsturnat pe un câmp .

4) O nouă metodă de înşelăciune, denumită "Coletul", a făcut mii de victime în doar câteva luni. Oamenii au fost păcăliți să plătească chiar si câteva sute de lei  pe colete nesolicitate.

5) Zile de foc pentru peste 160 de mii de elevi. Mâine începe evaluarea naţională, care contează pentru intrarea la un liceu bun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
V-aţi gândit să renunţaţi la maşină din cauza scumpirilor repetate la pompă?
Observator » Update » Știrile zilei, 24 iunie 2024. O nouă metodă de înşelăciune, denumită "Coletul", a făcut mii de victime în doar câteva luni