Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 27 iulie 2023. David Popovici a terminat pe locul 6 în finala probei de 100 de metri liber de la Fukuoka

Știrile zilei, 27 iulie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Diana Udrescu
de Diana Udrescu

la 27.07.2023, 19:37

Vezi și

Știrile zilei, 27 iulie 2023

1) David Popovici a terminat pe locul 6 în finala probei de 100 de metri liber de la Fukuoka. Sportivul de 18 ani a declarat la finalul cursei că nu a reuşit să se antreneze suficient, însă pe viitor va reveni mult mai puternic.

2) Imagini de coşmar în Tulcea. Mai multe maşini au fost luate pe sus de viituri, iar pompierii au intervenit pentru a salva oamenii blocaţi în autoturisme.

3) Ursul care se plimbă de aproape o săptămână pe străzile oraşului Ploieşti este greu de capturat. Ultima dată, animalul a reuşit să fugă deşi autorităţile îl tranchilizaseră.

4) Torţionarii disidentului Gheorghe Ursu au fost achitaţi definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Înaintea sentinţei, fiul victimei scria pe Facebook că probatoriul aflat la dispoziţia judecătorilor este unul covârşitor.

5) Medicul din Timişoara care s-a înecat în lacul Gozna a fost găsit după trei zile. Salvatorii au folosit în premieră un echipament bazat pe inteligenţa artificială, în condiţiile în care suprafaţa cercetată a fost foarte mare, iar vizibilitatea zero.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Update » Știrile zilei, 27 iulie 2023. David Popovici a terminat pe locul 6 în finala probei de 100 de metri liber de la Fukuoka