Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 27 iunie 2023. David Popovici are planuri mari la CM din Japonia, transmis exclusiv în AntenaPLAY

Știrile zilei, 27 iunie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Vezi și

Știrile zilei, 27 iunie 2023

1) Vladimir Putin i-a felicitat pe militarii care s-au opus mercenarilor Wagner. În urma rebeliunii, liderul lor, Evgheni Prigojin, a fost exilat în Belarus.

2) Pedepse mai dure pentru şoferii care urcă la volan băuţi sau drogaţi şi provoacă accidente mortale. "Legea Anastasia", votată astăzi în Senat, prevede ca aceştia să nu mai primească închisoare cu suspendare, ci să ajungă direct după gratii.

3) Un tânăr de 19 ani din Brăila a fost găsit spânzurat în curtea casei sale. Băiatul şi-ar fi luat viaţa după ce a rămas corijent la Geografie şi nu a putut participa la Bacalaureat.

4) David Popovici are planuri mari, după medaliile de aur obţinute în Italia. Sportivul vrea să stabilească noi recorduri la Campionatul Mondial din Japonia, care va fi exclusiv pe AntenaPLAY, la finalul lunii viitoare.

5) S-a închis unul dintre cele mai mari dosare de corupţie din spitale. Din 50 de cadre medicale cercetate pentru că ar fi emis fictiv concendii şi dosare de pensionare pe caz de boală, doar unul a fost condamnat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Update » Știrile zilei, 27 iunie 2023. David Popovici are planuri mari la CM din Japonia, transmis exclusiv în AntenaPLAY