Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 30 mai 2023. Klaus Iohannis i-a primit pe sindicaliștii din Educație la discuții, pentru a-i convinge să înceteze greva

Știrile zilei, 30 mai 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 30.05.2023 , 20:10

Știrile zilei, 30 mai 2023

1) Klaus Iohannis i-a primit pe sindicaliștii din Educație la discuții, pentru a-i convinge să înceteze greva. Şeful statului le-a promis că se va implica direct pentru a creşte salariile profesorilor.

2) Gheorghe Dincă a fost condamnat definitiv la 30 de ani de închisoare. "Monstrul din Caracal" a fost găsit vinovat pentru uciderea adolescentelor Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu.

Vezi și

3) Atac cu drone asupra Moscovei, la primele ore ale dimineţii. Primarul rus a transmis că pagubele sunt minore şi nicio persoană nu a fost rănită.

4) Pană de curent majoră în Republica Moldova. Cele mai afectate zone au fost centrul şi sudul ţării, iar autorităţile nu au stabilit încă din ce cauza s-a produs defecţiunea.

5) Nicolae Ciucă l-a demis pe șeful Vămilor, Bogdan Mihei. Decizia vine la o zi după ce preşedintele ANAF şi-a dat demisia din funcţie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Update » Știrile zilei, 30 mai 2023. Klaus Iohannis i-a primit pe sindicaliștii din Educație la discuții, pentru a-i convinge să înceteze greva