Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 4 octombrie 2023. Klaus Iohannis a convocat joi CSAT pentru a discuta despre problema consumului de droguri

Știrile zilei, 4 octombrie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu

Alessandra Stoicescu
de Alessandra Stoicescu

la 03.11.2023, 22:07

Vezi și

Știrile zilei, 4 octombrie 2023

1) Tragedie de proporţii în Italia. 21 de oameni au murit după ce un autocar cu turişti a căzut zeci de metri în gol, de pe un pod din Veneţia.

2) Fondul Monetar Internaţional estimează o creştere economică de numai 2,3% pentru România. Economiştii cer Guvernului să facă noi reforme, deoarece deficitul va ajunge la 6% la final de an.

3) Klaus Iohannis a convocat joi CSAT pentru a discuta despre problema consumului de droguri. Fenomenul a ajuns să fie considerat acum risc major la adresa siguranţei naţionale.

4) Imagini revoltătoare din cel mai nou tramvai din Capitală. La numai două zile după ce a fost introdus pe traseu, călătorii au murdărit deja pereţii şi au lăsat mizerie peste tot.

5) Cifre dramatice la un an şi jumătate de la începerea războiului din Ucraina. ONU estimează că până acum au fost omorâţi peste 10.000 de civili.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Update » Știrile zilei, 4 octombrie 2023. Klaus Iohannis a convocat joi CSAT pentru a discuta despre problema consumului de droguri