Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 4 septembrie 2023. Bilanţul tragediei din Crevedia a ajuns la patru morţi. Astăzi a încetat din viaţă un angajat al staţiei GPL din comună

Știrile zilei, 4 septembrie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Vezi și

Știrile zilei, 4 septembrie 2023

1) Bilanţul tragediei din Crevedia a ajuns la patru morţi. Astăzi a încetat din viaţă un angajat al staţiei GPL din comună, care lucra ca şofer pe cisternă.

2) Primarul din Crevedia a ajuns să fie fugărit de localnici prin oraş, care îi cer explicaţii pentru dezastrul de acum o săptămână. Edilul s-a baricadat într-un magazin, iar apoi s-a ascuns şi de jurnalişti în biroul său.

3) PSD şi PNL au ajuns la un acord pe tema măsurilor fiscale. Liberalii au acceptat ca Guvernul să-şi angajeze răspunderea pe tăierile anunţate de Marcel Ciolacu, pentru a acoperi "gaura" din Buget.

4) Erdogan a sosit azi la Soci pentru o întâlnire cu Vladimir Putin. Turcia vrea să acţioneze ca un mediator şi să convingă Rusia să revină în acordul privind cerealele.

5) Olaf Scholz s-a ales cu răni pe faţă, după ce s-a accidentat în timp ce alerga. Cancelarul german a apărut pe social media cu un petic la ochi şi i-a invitat pe oameni să facă glume la adresa sa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Update » Știrile zilei, 4 septembrie 2023. Bilanţul tragediei din Crevedia a ajuns la patru morţi. Astăzi a încetat din viaţă un angajat al staţiei GPL din comună