Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 5 august 2024. Statele Unite avertizează că un atac al Iranului asupra Israelului este iminent

Știrile zilei, 5 august 2024, prezentate de Nadina Câmpean.

de Nadina Câmpean

la 05.08.2024 , 19:06

Știrile zilei, 5 august 2024

1) Ana Maria Bărbosu a pierdut în mod dramatic medalia la gimnastică. Deşi la finalul concursului ocupa poziţia a treia, echipa Statelor Unite ale Americii a făcut contestaţie, iar bronzul a ajuns la Jordan Chiles.

2) Statele Unite avertizează că un atac al Iranului asupra Israelului este iminent. Reacţia vine ca o răzbunare după asasinarea liderului Hamas la Teheran.

Vezi și

3) Mircea Lucescu este noul selecționer al României. Legendarul antrenor va fi la cârma naţionalei în campania de calificare pentru Cupa Mondială, care va fi transmisă exclusiv de Antena 1.

4) Doi tineri îndrăgostiţi au murit într-un accident pe E85. Aceştia abia făcuseră cununia civilă şi aveau nunta programată în toamnă.

5) Încep audierile în dosarul care îl vizează pe Alfred Bulai. Până acum, parchetul a primit zeci de mailuri şi sesizări din partea studentelor care i-ar fi căzut victime.

Nadina Câmpean Like

Mă leagă atât de multe de echipa Observator... Aici mi-am început cariera în 2004, Alessandra Stoicescu mi-a dat prima pasă de live.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Update » Știrile zilei, 5 august 2024. Statele Unite avertizează că un atac al Iranului asupra Israelului este iminent