Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 6 aprilie 2023. Elevul din Capitală care şi-a înjunghiat profesoara de japoneză a fost arestat pentru 30 de zile

Știrile zilei, 6 aprilie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Vezi și

Știrile zilei, 6 aprilie 2023

1) Elevul din Capitală care şi-a înjunghiat profesoara de japoneză a fost arestat pentru 30 de zile. Anchetatorii au stabilit că atacul a fost premeditat.

2) Dan Diaconescu a fost ridicat de mascaţi pentru relaţii sexuale cu minore. Fostul om de televiziune ar fi încercat să se ascundă de poliţişti în debara.

3) PNL ar putea propune comasarea alegerilor locale și parlamentare de anul viitor. Potrivit calendarului electoral, românii ar putea merge la vot de patru ori în 2024.

4) Apartamentul lui Ioan Becali a fost vândut la licitaţie de ANAF. Noul proprietar a plătit aproape 400.000 de euro pentru el, dublu faţă de preţul de pornire.

5) Preşedintele Franţei a ajuns în China, unde va purta discuţii despre o soluţie de pace în războiul din Ucraina. Emmanuel Macron cere Beijingului să îl aducă pe Vladimir Putin la masa negocierilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Update » Știrile zilei, 6 aprilie 2023. Elevul din Capitală care şi-a înjunghiat profesoara de japoneză a fost arestat pentru 30 de zile