Antena Meniu Search
x

Update Știrile zilei, 6 decembrie 2023. DNA a anunţat că începe urmărirea penală împotriva fostului premier Florin Cîțu în Dosarul Vaccinurilor

Știrile zilei, 6 decembrie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Vezi și

Știrile zilei, 6 decembrie 2023

1) DNA a anunţat că începe urmărirea penală împotriva fostului premier Florin Cîțu în Dosarul Vaccinurilor. Procurorii îl acuză că a plătit 1 miliard de euro pentru doze de care nu era nevoie, deşi putea refuza să facă achiziţia.

2) Mașina directorului de la Piețe Timișoara a fost incendiată în fața casei. Bărbatul acuză că la mijloc sunt interese politice şi că nu se va lăsa intimidat.

3) Din această noapte vom avea parte de ninsori în aproape toată ţara. Meteorologii au emis o informare care este valabilă până vineri dimineaţă.

4) Vladimir Putin şi-a început turneul în Golf şi a aterizat în Emiratele Arabe Unite. Pe tot parcursul zborului, patru avioane de luptă au avut grijă să îl escorteze.

5) Taylor Swift a fost desemnată "Persoana Anului 2023". Artista s-a luptat pentru premiu cu Vladimir Putin, Barbie sau regele Charles.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Update » Știrile zilei, 6 decembrie 2023. DNA a anunţat că începe urmărirea penală împotriva fostului premier Florin Cîțu în Dosarul Vaccinurilor