Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 6 octombrie 2023. Vlad Pascu, tânărul drogat care a provocat accidentul din staţiunea 2 Mai, și părinții săi au fost trimiși în judecată

Știrile zilei, 6 octombrie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu

Alessandra Stoicescu
de Alessandra Stoicescu

la 03.11.2023, 22:06

Vezi și

Știrile zilei, 6 octombrie 2023

1) Volodimir Zelenski, preşedintele Ucrainei, va veni în România săptămâna viitoare. Potrivit surselor Observator, vizita va fi pe 10 octombrie.

2) Vlad Pascu, tânărul drogat care a provocat accidentul din staţiunea 2 Mai, și părinții săi au fost trimiși în judecată. Sunt acuzaţi de trafic de droguri, influențarea martorilor și muniție deținută ilegal.

3) Apar primele detalii din ancheta tragediei din Italia, în care o familie de români a murit. Autocarul circula cu 36 de km pe oră.

4) România dă o lovitură Austriei. Publicaţia Financial Times scrie astăzi că gigantul OMV a făcut "lobby discret" în guvernul austriac pentru a ne primi în Schengen.

5) Premiul Nobel pentru Pace 2023 a fost câștigat de Narges Mohammadi. Activista iraniană se află în detenție, dar continuă lupta sa pentru promovarea drepturilor femeilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Update » Știrile zilei, 6 octombrie 2023. Vlad Pascu, tânărul drogat care a provocat accidentul din staţiunea 2 Mai, și părinții săi au fost trimiși în judecată